Helt Nyt vi har været på kss-330A vi har været på kss-331A med en Mekanisme KSM-331AAN KSM-330AAN walkman Linse Lasereinheit Optiske Pick-ups Blok Optique

kr71.49 kr60.76

Tags: blok bygge, blok-byggeri, cd-dvd, dvd-rw, cd-dvd-afspiller, blok mursten, mursten bygge, blok lego, blue ray afspiller, portabl dvd.

SKU : w1152 Kategori:engros
Del:
Beskrivelse

  • Model-Nummer: KSM-331AAN
  • Bruger: Hjem
  • Inkluderer Visning: No
  • Mærke: ZUCZUG
  • Pakke: Ja

Påmindelse om, for bedre at kunne betjene vores kunder og sikre, at de kan udføre et godt stykke efter installation, skal du være opmærksom på følgende punkter. 1.Laser hoved installation viden: Når laseren hoved er afsendt fra fabrikken, for at forhindre elektromagnetisk interferens, det er normalt forsynet med en beskyttende lodde fælles (en stor lodde fælles på den optiske hoved kredsløb eller om det fleksible kabel), som skal loddes med en loddekolbe, før den optiske hoved er monteret.Ellers laser hovedet, vil ikke fungere korrekt. 2.Venligst før du køber: sørg for, at du har nok evnen til at erstatte laser hovedet og andet tilbehør, du har brug for, ellers: sørg for at finde en professionel til at udskifte når du køber vores produkter.Test!Så for ikke at forårsage skade på selve produktet og din maskine.

Tilføj en anmeldelse af varen

1 2 3 4 5

Anmeldelser