YOSOO USB Charge Talje Varme Pad Bælte Nederste del af Ryggen Varme Wrap Varm Kold Terapi med 3 Varme Grade Sæt smertelindring Muskel Stamme

kr135.68 kr103.13

Tags: usb-varme plade, smerte, varme sauna, 5d bra, grow-kit ukrudt, bælte i columna, talje varmere, support waist, splint, fod massag.

SKU : w1299 Kategori:engros
Del:
Beskrivelse

 • Materiale: Neopren
 • Mærke: YOSOO
 • Der Gælder Mennesker,: Voksen
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Type: For OS Plug
 • Model-Nummer: Wasit Støtte

Om produktet Neopren WRAP DESIGN: Justerbar wraparound talje skinne med meget stick stropper (i stedet for en enkelt pad) på en neopren base, og det er behageligt og nemt at bære.Især kan du pakke det som Back / underlivet / Maven støtte og varme til det bestemte område, hvis muligt, VARMER OP HURTIGT: Yosoo knæ varme pad nå op til omkring 60℃/140℉(under 8.4 V adapter input) inden for 5 Minutter, og derefter slå til andet gear( Hvidt lys) af sikkerhedsmæssige overvejelser 3 HEAT NIVEAUER FOR DIT VALG: Bredt temperaturområde fra 38-65℃/100.4-149℉ (5V USB input fra 38-44℃/100.4-111.2℉; 8.4 V Adapter input fra 40-65℃/104-149℉); Klik på power-knappen for at skifte til 3 forskellige redskaber NET LOMME FOR KOLDT TERAPI: Bygget med et net lomme til is-poser eller naturlægemidler.Varm kold terapi i en knæ tandbøjle, HVAD DU FÅR: Yosoo Varme Terapi Talje Tandbøjle, 8.4 V/AC strømadapter, 1,5 M USB-Opladning, Netledning, Brugervejledning og vores 60 dage garanti og venlig kundeservice.Bemærk venligst, Is-poser IKKE inkluderet

Du Kan få brug for dette Klik Nedenfor for at Få Rabat:

Om betaling:

Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på www.autocare-dinitrol.dk behandles af Alipay.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Tilbagebetaling:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.autocare-dinitrol.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback:

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tilføj en anmeldelse af varen

1 2 3 4 5

Anmeldelser
 • Ahror 20 95  — 

  never use

 • Sahovisujowe  — 

  All right, works

 • Mayur Shinde87  — 

  thank you for the refund