4D Anatomiske Samling Model af Menneskelige Organer til Undervisning, Uddannelse, Skole QP2

kr330.96 kr228.39

Tags: den menneskelige krop orgel, 4d master, menneskeligt organ, , indretning springvand, indendørs springvand, 4d menneskelige, model af menneskelige organer, albert einstein, menneske model, modeller for menneskelige organer.

SKU : w136513 Kategori:Home Decor
Del:
Beskrivelse

  • Stil: Moderne
  • Tema: Dyr
  • Materiale: PVC
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Er Smart Enhed: No
  • Mærke: DOORSACCERY

4D Anatomiske Samling Model af Menneskelige Organer til Undervisning, Uddannelse, Skole QP2

Funktioner:

1. Den menneskelige krop model, herunder 1 sæt menneskelige organer modeller, som samles og skilles ad. (Kan være fordelt på flere indre organer)

2. PVC-Model, Herunder: torso, kvindelige brystet dække, Hoved, øjne, hjerne, et stykke af spinal nerve -, lunge, hjerte, lever, nyre, mave, tarm osv.Det er lavet af PVC og er placeret på en plast sæde.(Andet sæt er forskel)

3. Viser placeringen af de indre organer, og den form og struktur hoved anatomi, og viser de vigtigste menneskelige anatomiske systemer

4. Den rigtige halfs af hoved og hals viser strukturen af kraniet, masseter muskler, og venøs muskler.Der er øjne i de baner.Hovedet er implanteret som en sagittal afsnit.Kraniehulen indeholder den højre hjernehalvdel.Der er tolv par af kranienerver på den ventrale side af hjernen, viser næsehulen.Mundhulen, svælget vis strubehovedet hulrum, larynx afdeling, glottis, og biskjoldbruskkirtlerne er vist bag stikledninger lap af skjoldbruskkirtlen.

5. Den forreste del af de to lunger i brysthulen viser strukturen af lungerne.Hjertet er anatomisk dissekeret for at vise ligheder og forskelle mellem venstre og højre atrioventrikulær strukturer.Hjerte-kar-skibe omfatter de øvre og nedre vena cavas, pulmonale arterier og vener, og aorta, som bruges til at forklare den store og små blodcirkulationen applikationer.

Bemærk:

1. Faktiske farve kan være lidt forskellige fra det billede, der på grund af forskellige overvåge og lys effekt.Bemærk, at 1-3cm afvigelse på grund af manuel måling.

Specifikation:

Produkt Navn: 4D-Anatomiske Samling Model af Menneskelige Organer

Materiale: PVC

Størrelse:

Højde:28/45/55cm valgfri

Antal:

28cm: 1 sæt(15pcs/sæt)

45cm: 1 sæt(23pcs/sæt)

55cm: 1 sæt(19pcs/sæt)

1 sæt x 4D Anatomiske Samling Model af Menneskelige Organer, som Vi sender til hele Verden (med Undtagelse af nogle lande og APO/FPO).Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.Vi vil sende den pakke fra Kina via luft post.Leveringstiden afhænger af fragtfirmaet, Told og Post Afsendelse af destination og andre faktorer.De fleste pakker kan være modtaget i 20 dage (4 uger).Se nedenfor for leveringstid indsamling af kvantitative data:

Vi accepterer e-Mail-anmodninger for vender tilbage inden 7 arbejdsdage efter modtagelsen af din ordre.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager varen, bedes du returnere det inden for 7 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Kontakt os venligst for en tilbagevenden guide, før du returnerer det.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.Hvis varen er defekt i 3 måneder, vil Vi sende dig en erstatning uden ekstra omkostninger, eller tilbyde refusion når vi har modtaget den defekte vare.Hvis varen er defekt efter 3 måneder, kan du stadig sende varen tilbage til os.Vi vil sende dig et nyt efter modtagelsen af den defekte vare.Men du skal betale ekstra shipping gebyr.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.autocare-dinitrol.dk!Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, bedes du give os positiv feedback, med 5 stjernet anmeldelse, som er meget vigtig for os.Vi vil være meget taknemmelige, hvis du kan efterlade din følelse af her.Hvis du ikke er tilfreds med de produkter eller vores service, bedes du kontakte os inden de forlader nogle feedbacks, som vi vil løse problemet straks, tak!Venligst Besked til os fra 9:00.til 18:00. (GMT+8) mandag til lørdag .Hvis du har spørgsmål, venligst besked til os og give os en chance for at hjælpe dig.Alle mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag (undtagen helligdage i Kina).Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din besked, og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.Vi undskylder for det sene svar under ferie (medfølger søndagen).

Tilføj en anmeldelse af varen

1 2 3 4 5

Anmeldelser