Fuers NYE Trådløse Dør Vindue Magnet Sensor Detector Til WIFI PSTN Hjem Alarm GSM Sikkerhed alarmet 433mhz dør sensor

kr30.59 kr26.61

Tags: alarm døren, alarm kerui, alarm secur, aqara dør sensor, tilpasse wifi, nye ved ankomst, aqara døren, gsm-wire alarm system, døren åbnes alarm, fuers-sensor.

SKU : w137147 Kategori:engros
Del:
Beskrivelse

 • Model-Nummer: D022
 • oprindelsessted: Kina (Hovedlandet)
 • Transmissionsfrekvens: 433mhz
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Mærke: Fuers

Fuers NYE Trådløse Dør Vindue Magnet Sensor Detector Til WIFI PSTN Hjem Alarm GSM Sikkerhed alarmet 433mhz dør sensor, Dør og dørkarm parallel: magnetisk dør og magnetstribe position kan være installeret i henhold til planerne .Bemærk: Den magnetiske stribe skal være installeret tæt på den side af døren indikator,er afstanden mellem de to dele ikke kan overstige 1 CM vindue og rude ramme parallel: magnetisk dør og magnetstribe position kan være installeret i henhold til planerne .Bemærk: Den magnetiske stribe skal være installeret tæt på den side af døren indikator,er afstanden mellem de to dele ikke kan overstige 1 CM Funktioner:

* Velegnet til Dør -, Vindues -, skuffe, skab osv...

* Strømforsyning : 12V batteri x 1 stk (batteri medfølger)

* Sende afstand : ca 100m(ingen hindring)

* Den indre distance : 15mm * Fugtighed: mindre end 90%

Pakke, Herunder: 1x Dør/Vindue sensor 1x Batteri 1x mærkat Betaling: * Betaling skal ske indenfor 3 dage, når ordren er placeret. * Hvis du har et problem med betalingen,bedes du kontakte med os eller kundeservice på www.autocare-dinitrol.dk.Fragt: *Vi vil levere pakken i løbet af 2-3 hverdage efter, at betaling er klar. *Vi kan ikke kontrollere service transit tid, disse oplysninger er leveret af transportøren, og omfatter ikke weekender og helligdage.Så vær venlig at give os en mulighed for at kontrollere pakken for dig. *SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. *Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte med os.Vi vil spore forsendelsen, og give et svar til dig så hurtigt som muligt.Vores mål er kundernes tilfredshed!Garanti: *1 År, udskiftning garanti. *Vi gavn for alle element salg.Hvis du har brug for hjælp og har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på www.autocare-dinitrol.dk besked. *Køber er ansvarlig for tilbagevenden shipping omkostninger og forsikring. *Forsendelse/Håndtering/Forsikring omkostninger er ikke refunderbart.Feedback: *Din Positive tilbagemeldinger, og alle 5 stjerner er vigtige for os, som tilskynder os til at gøre det bedre og støtte bedste service og godt produkt til alle kunder.På forhånd tak for, at du efterlader en positiv feedback og 5 stjerner. *Bemærk lad ikke negative feedback, og lav score, fordi der ikke vil løse problemer.Bedes du give os mulighed for at servicere dig igen.Kontakt os: *driftstimer - Vi er åbne mandag-lørdag 9:00am til 6:00pm.Hvis du sender os et spørgsmål efter arbejdstid, vil vi gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål.Hvis ikke, så vil vi vende tilbage til dig den følgende arbejdsdag.Tak for dit besøg, og glæder mig til at besøge os igen!

Tilføj en anmeldelse af varen

1 2 3 4 5

Anmeldelser
 • Johnnylongd  — 

  I received the goods, I have not tried it yet! The seller is sociable, consulted, helped to choose the right product for me! Recommend. I'll check it out later.

 • Kievstoliza400  — 

  received, works, as usual