Rør Radio/Tube FM-Radio/Rør Radio Hoved FM87-108MHz

kr1 324.04

Tags: radio rør, base hot, kredsløb-modtager, solen base, usb fm transmitter, ic radio, radio kit degen, si4735, hifi rør fm, bil transmitt.

SKU : w137388 Kategori:Aktive Komponenter
Del:
Beskrivelse

 • Type: Logic ICs
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • tilstand: Ny

Rør Radio/Tube FM-Radio/Rør Radio Hoved maskin-parametre: Shell materiale: aluminium + rustfrit stål, der Modtager frekvensområde: FM87-108MHz forsyningsspænding: 198V-242V Antal kanaler: 2, stereo Strømforbrug af hele maskinen: ca 100W Maskine størrelse: 374X200X140 mm vægt: ca 4Kg, der Modtager form: superheterodyne

Denne maskine er den seneste færdig radio hoved, være opmærksom på at den del uden forstærker!Den ydre beklædning af maskinen er svejsede, af rustfrit stål plade, panelet er behandlet af CNC-sandblæsning oxidation, sort er den vigtigste farve, den forreste panel er 8mm tyk alu-plade, dual level meter viser den lyd, den digitale frekvens meter viser modtager frekvens, udseendet er generøs, den højre side af maskinen er Der en knap til manuelt at tune radioen, der er ikke nogen lydstyrkekontrol, fordi den forstærker har en volumen kontrol, radio hoved er ikke længere designet, og den enhed, der har en lyd-switch, der kan input andre lydkilder (CD -, dæk, etc.) i maskinen gennem røret forforstærker er udgang til forstærker.Rør og andre komponenter på maskinen er udsat for i en absolut form, så alle kan sikkert se materialer.Fordi luften kapacitans er mindre og mindre, den anden hånd prisen er ikke billig, og konsekvensen kan ikke garanteres.Derfor, maskinen bruger varactor diode tuning.Vores alder har en nostalgisk sammensat, så den tuning manual, ikke automatisk, panelet er udstyret med en cat ' s eye indikator, to niveaudisplays, vil maskinen være udstyret med en netledning, antenne-stik.

Brugervejledning: https://www.mediafire.com/file/b4hkd10e7tio10m/Tube_Radio_Head.docx/file

Tilføj en anmeldelse af varen

1 2 3 4 5

Anmeldelser
 • Owennewton  — 

  Everything is good however hiss is higher than digital radio. Good quality and recall old school.

 • 4inomoreno  — 

  All right, thank you.

 • AfriL KoreanLovers  — 

  All good but ordered in black and received in alu .Probably photo is not correct. But it was very fast and quality is good. Also communication from seller was very good. Like it.