400w 600w 800W Lodrette AKSE Permanent Maglev Wind Turbine Generator 12v 24v 48v MPPT Controller-Fri Strøm Høj Effektivitet

kr7 296.19 kr3 648.09

Tags: power wind, dc dynamo, benzin gas generator, vand turbin generator, mppt sol, fase permanent magnet generator, controler vindmølle, generator 12v motor, generator maglev, elektrisk generator brint.

SKU : w137543 Kategori:engros
Del:
Beskrivelse

 • Shell Materiale: Shell Materiale
 • Model-Nummer: FX-800
 • Montering Base: Uden Montering Base
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Fase: Fase 3
 • Mærke: Rewindagic
 • Certificering: CE
 • Aksel Materiale: Rustfrit Stål
 • Type: Vind Generator
 • Struktur: ydre rotor

400w 600w 800W Lodrette AKSE Permanent Maglev Wind Turbine Generator 12v 24v 48v MPPT Controller-Fri Strøm Høj Effektivitet

Har:

1,Buet klinge, design,udnytter vind ressource effektivt og opnår en højere elproduktion. 2,Coreless generator, Horisontal rotation og fly fløj design reducere støjen til et unperceivable niveau i det naturlige miljø. 3,vindmodstand.Horisontal rotation og trekantede dobbelt omdrejningspunkt design gør at det kun er forsynet med en lille vind pres, selv i stærk vind. 4,Rotation radius.mindre rotation radius end andre typer af vindmøller, rummet er gemt, mens effektivitet forbedres. 5,Effektiv vind hastighed rækkevidde.særlige kontrol princip brugt vindhastigheden til 2,5 ~ 25m/s, udnytter vind ressource effektivt og opnår en højere elproduktion.

Specifikation:

Med MPPT-Controller (Gratis):

Denne controller har grundlæggende kontrol og beskytte funktioner, og give lav spænding opladning.batteriet kan oplades under lav hastighed vind.Det 's 12V/24V system automatisk at genkende.

Vind Solar Hybrid Controller (Ekstraudstyr):

Denne controller har grundlæggende kontrol og beskytte funktioner, og give lav spænding opladning.batteriet kan oplades under lav hastighed vind.Det giver mulighed for solar panel input, standard solar kapacitet er 200W, Valgfri sol kapacitet kan nå op på 1000W maximium.Det 's 12V/24V system automatisk at genkende.

Det har 2 DC udgange, 12A hver.Det har 2 indstilling af knapper, der kan kontrollere og ændre controller parametre.(kun for erfarne teknikere).der er også TL232 port.med et kabel (TL232 til USB), den registeransvarlige parametre kan ændres på computer .(kun for erfarne teknikere). (kablet behov tillægsgebyr).Pls klik på nedenstående billeder for at få specifikation af MPPT hybrid controller:

På Net Inverter(Valgfri):

Gratis Forsendelse

Normalt sender vi din ordre inden for 1-3 arbejdsdage, når vi har fået din betaling .Derefter kan du modtage den inden 7-15 arbejdsdage, efter at det er afsendt.Men et eller andet sted skal flere dage til Fjerntliggende Område.

Feedback:

Din positive kommentarer, der er den drivende kraft for vores løbende forbedringer.Vi respekterer og har tillid til hver kunde for at give dig kvalificerede produkter og tjenester.Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du give os et fem-stjernet positiv feedback.Hvis du har spørgsmål/problemer efter at have modtaget produktet, bedes du kontakte os via Ali besked så hurtigt som muligt, og vi vil forsøge at løse det for dig positivt på én gang, indtil du er tilfreds.Mens en negativ feedback vil ikke løse nogen problemer!Tak for din støtte!

Garantien og vende Tilbage:

1. Produktet garantiperioden inden for 1 år efter købet. (Skader forårsaget af demontering, manuel skader osv.er ikke dækket af garantien). 2. Hvis køber finder, at der er faktisk et problem med produktet inden for syv dage efter at have modtaget produktet, køber kunne anvendes til sælgeren for at vende tilbage til inspektion.Hvis produktet er faktisk defekt, vil vi erstatte den med en ny.Hvis der ikke er en passende erstatning, Og vi vil refundere dig.Fragt, håndtering og forsikring gebyrer kan ikke refunderes.Hvis det konstateres, at der er noget problem med det produkt, vil produktet blive returneret til køber på købers regning. 3.Kontakt os for at få et afkast.Dit navn, auktion antal, og årsagen til returneringen skal medtages i e-mailen. 4. Efter at have modtaget de varer, pls fjern tapen rundt om kassen, når du udpakker, uden voldelig skade, for at undgå potentielle skader på varerne.Det anbefales at holde den ydre emballage til mindst 15 dage efter modtagelsen af varen.Når du returnerer varen, bedes du sikre integriteten af den oprindelige emballage og varer.Hvis der ikke er nogen grund til, at påvirker den sekundære salg af varer, vende tilbage og udveksling kan ikke accepteres.Alle omkostninger til returnering og skat vil blive dækket af køber. 5. Når du modtager varerne, hvis du finder, at den ydre emballage er beskadiget, bør du straks kontakte den lokale kurer til at klage til og krav, og på samme tid tage et foto eller en video som dokumentation, og underrette sælgeren.Hvis køber undlader at følge de ovennævnte aktiviteter , så hvis varen bliver beskadiget eller går tabt på grund af courier grunde, køberen skal tage ansvar.

Tilføj en anmeldelse af varen

1 2 3 4 5

Anmeldelser
 • Ixaqepuxyhef  — 

  This one does not seem to work even at higher winds. It rotates easily when pushed by hand, but wind does not seem to get it rotating. It is correctly assembled and connected.