10STK Sætteplante Starter Skuffer Planters Spiring Max Propagator Plante Vokser Kit haveredskaber 21/32/128 Huller

kr98.10 kr77.50

Tags: sætteplante starter skuffe, frø skuffe, frø sprouter, anlægget starter, hydrophonic vokse kit, formering af planter, ice silke strømpebukser, 4000w led, sunket, taske vokse.

SKU : w137569 Kategori:engros
Del:
Beskrivelse

  • Er Smart Enhed: No
  • Efterbehandling: Andre
  • Model-Nummer: Sætteplante Starter Skuffer
  • Materiale: Andre
  • Sæt Type: No

Bullet Punkter: 1、Sætteplante Skuffe Fordel: Velegnet til blomst, frø vokser og grøntsager, frø vokser.centraliseret frø vokser til nem styring og bekvem transport, fjerne roden uden at tage skade; hurtig vækst / voksende pæn, ensartet vækst.

2、Høj Kvalitet: sætteplante kassen er lavet af tykt BPA-fri plast materiale, og det er stabelbare, genanvendelige og super holdbar.Start din drøm at have med disse frø, spiring skuffer.

3、Flere Størrelser: 21 huller, 32 huller, 120 huller, er det tilsvarende størrelse kan vælges i henhold til de faktiske behov for at yde den bedste voksende miljø for planternes rødder.

4、Private og Design: Den skrå design af honeycomb væggen er brugt sammen med drænhuller i bunden til at dræne overskydende vand, fremme rod i omløb, og undgå at beskadige rodsystemet på grund af for meget vanding.

5、Nem at Bruge: Åbn din drøm haven.Med disse frø, spiring, skuffer, kan du starte med at arbejde for den drøm haven!Lige måde!

Funktioner:

Boksen er ikke let at aldring.Det bruges til sætteplante dyrkning af forskellige plant underlag, såsom grøntsager, blomster, skov, træer, tobak og andre planter.Det er produceret med PVC-materialer.Det er ikke-giftige og miljøbeskyttelse.Det har den gode permeabilitet, modificeret af en unik formel, stærk fleksibilitet og holdbart.Det er stort, og øger væksten plads af root system, som er til gavn for de stærke planter af afgrøder.

Det er professionelt fremstillet af PVC-materialer, og er brugt med rimelighed 8-10 gange, uden fejl og mangler, ingen huller, og det er ikke let deformeret ved høje temperaturer.Der er huller i bunden for at forhindre, at rødderne fra rådne og dø på grund af fugt.Der er en vand-afledning rille på den indvendige væg for at få vandet til at nå bunden bedre.De fire hjørne-cirkulær form, er praktisk til at løfte planter uden at beskadige rødderne.Det kan anvendes sammen med forskellige manuelle og automatiske såmaskiner.

Specifikation:

Navn: 10STK Fortykket Blomst Planter Box Skuffe Vegetabilske Planter

Materiale: PVC

Dimensioner (billedet): 21 huller, 32 huller, 128 huller

Vægt: ca 800g

Packing Liste:

Sætteplante Box * 10

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

6. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Tilføj en anmeldelse af varen

1 2 3 4 5

Anmeldelser