6-8 cm Agat Pad Forgyldt Omkring Håndværk Mat natursten Coaster Cup Drik Holder Onyx Skive Hjem Dekorative plader

kr96.87 kr67.81

Tags: bånd agat, harpiks sten indehaver, agat coaster, geod, retro sten cup, skål sten, ametyst sten, onyx sten, kvarts bank coaster, skifer.

SKU : w188972 Kategori:Pynt
Del:
Beskrivelse

  • Tema: Mascot
  • Regional Funktion: Kina
  • Størrelse: 7-9 cm
  • Mærke: jeaxi
  • Form: Sekskant
  • Stil: Folkekunst
  • farve: blå
  • Materiale: Naturlige Agat
  • Bruger: dekoration eller mat

6-8 cm Agat Pad Forgyldt Omkring Håndværk Mat natursten Coaster Cup Drik Holder Onyx Skive Hjem Dekorative plader Produkt Beskrivelse: 1,Antal:1 stk (Billedet viser, er Forskellig Dybde af Produktet) 2,Hånd Valgt for Kvalitet, Mønstre, Symmetri og Farver Definition, Poleret på Begge Sider. 3,Agat Drikke Coastere Gennemsnitlige størrelse: 9cm. 4,Naturlige agat skiver.Hvert stykke er unik på grund af naturligt forekommende farve (Bemærk: farven er farvet.Det vil være normal farven til at falme væk på grund af høj tempreture) Gør en Stor Skærm Stykke Unik Dekorativt Element for Underholdende. (Pls bemærk: koppen er kun til reference,er ikke inkluderet i prisen). 5,Disse smukt unikke flaskebakke, gøre en fremragende tilføjelse til dit hjem eller bar.Specielle Tips: Hver enkelt er ikke det samme i farve, jade mønster, tykkelse,Vil have lidt knæk og pit ,det er normalt at bruge indretning.Da denne vare er udskåret behandles af natursten .På grund af den farve forskel mellem de forskellige computere, henvises der til den pakke modtaget.

Om Os

Vi har vores fabrik og design team.

Vi har vores mærke "jeaxi"

Vi fokuserer på naturlige sten, krystaller, indretning og healing reiki chakra.

Passende beholdning .Drop shipping og engros er med stor tilfredshed.

Bemærk:

1. Farver ikke kan vises nøjagtigt, som det ses på foto, i det virkelige liv på grund af variationer mellem den computer, der overvåger og blotte øje farve forskel.

2. Som manuel måling , tillad 1-2cm måling fejl .Tak!

3. Hvis du er engroskunde ,du ønsker at købe en masse af vores produkter ,vil vi give dig en favorabel pris!

Skulle du være interesseret i tilpassede produkt ,så kontakt os!!!

Skulle du være interesseret i en gros-pris og tilpassede produkt, så kontakt os!!!

Jeg er sikker på, at det er det rigtige du har brug for nu.

Tøv ikke med, byd nu og gå aldrig glip af det.Du vil modtage en pakke, som indeholder nedenfor.

forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din ordre, efter 30 dage fra betaling, bedes du kontakte os.Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap.Vores mål er kundernes tilfredshed!

Afkast\Tilbagebetaling

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE ISSUEA REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er NOEXCEPTIONS!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer specifik grund til returneringen, og din ordre ID.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.autocare-dinitrol.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Garanti

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem

Tilføj en anmeldelse af varen

1 2 3 4 5

Anmeldelser