KN-0JK9FM Til DELL Inspiron 3421 12204-1 0JK9FM SR105 Pentium 2127U Bundkort Laptop bundkort DDR3 testet OK

kr422.99

Tags: lte laptop bundkort, dell laptop, ddr3 tester, hp 840 g3 bundkort, 7577 dell, dell bundkort, hp bundkort, plade dell e5570, dell-n5040, batteri kamera samsung.

SKU : w345 Kategori:Bærbar Computer Dele
Del:
Beskrivelse

 • Grafikkort Type: Integreret
 • Med CPU: Ja
 • Serie: inspiron
 • Model-Nummer: 3421
 • Chipset: INTEL
 • Punkt Betingelse: anvendes
 • Hukommelse Type: DDR3
 • Kompatible Mærker: DELL
 • Chipsættet: INTEL

Køber skal læse

1.Check de stykker, som er meget vigtigt, før du tager en anmodning, ellers vil spilde din tid og penge.

2.Gratis forsendelse tager 15-60 daysby postpakke,skal Du vælge en hurtigere forsendelse måde, hvis det er presserende.

3.Prisen inkluderer ikke mad, der henvises til din lokale told for at få flere oplysninger.

4. Vi tilbyder typer af bærbare dele.Hvis nogle punkter ikke kan finde i vores shop, bedes du kontakte os for at få hjælp

Massiv beholdning

Stort lager.Vi er 10 år af bundkort sælger i Kina.Vi har over tusindvis af bundkort på lager, og hundredvis af engros kunder fra hele verden TESTE Alle dele vil blive testet igen, før forsendelse.Du kan bestille testet foto, hvis du har brug for.

Vedligeholdelse inspektion

Vi giver også professionel reparation og testet service.Vi glæder os over den store køb af qty, og vi vil give den mest konkurrencedygtige pris og kvalitet.

Det er vores ære, at du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Betaling

Vi accepterer bankoverførsel/virksomhedsoverdragelse/kreditkort betaling.Hvis du har brug for at gøre betaling via paypal, skal du kontakte os. · Af sikkerhedsmæssige årsager, vil vi kun sende ordrer til den leveringsadresse du har bekræftet på www.autocare-dinitrol.dk.

Hurtig levering · Vi vil afsende varerne inden for 2-5 hverdage (ikke helligdage) efter betaling bekræftet af www.autocare-dinitrol.dk. · Vores priser omfatter ikke told af destination. · Bundkort er ikke medregnet cmos-batteriet (hvis du har brug for så kontakt os venligst i forvejen).Service Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes du give os positiv feedback af 5 stjerner, mange tak. · Det er vores ære, at du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Kontakt os, før du sender nogen negativ feedback.Vi kan garantere, at vi vil gøre vores bedste for at gøre dit køb til en behagelig oplevelse. · Velkommen til at kontakte os via e-mail/trademanager/efterlader beskeder på din anmodning, hvis du har nogen problemer, vil vi svare så hurtigt som muligt!

Tilføj en anmeldelse af varen

1 2 3 4 5

Anmeldelser
 • Graphilly  — 

  Improve the description of your products