12V Bil Air Horn Universal Bil, Motorcykel, Tog, Lastbil, Båd 130DB Vandtæt Metal El-Høj Snegl Air Horn, Sirene Bil Horn

kr49.54 kr41.14

Tags: bil horn højt, claxon 12v koe, horn, sirene, horn til bil høj, båd horn, air horn, 220v sirene, metal train horn, dual horn 12v.

SKU : w65 Kategori:engros
Del:
Beskrivelse

  • Specielle Funktioner:
  • Item Bredde: 0.0inch
  • Item Højde: 0.0inch
  • Element Vægt: 1.0kg
  • Item Længde: 0.0inch
  • Emne Diameter: 0.0inch
  • Materiale Type:

Funktioner:

Lav Effekt Høj Ydeevne: Denne snegl el-air horn er lavet af høj kvalitet forkromet aluminium og de bedste ABS sag for stød og holdbarhed.Og det er vandtæt, holdbart, glat brug, selv under ekstreme vejrforhold.Og det gør klar lyd, lavt strømforbrug og overlegen ydelse.

Sikker og Effektiv: Denne snegl el-air horn er designet med sneglen form og er ny og smuk.Ingen rør er påkrævet.Den høj og klar lyd kan nå 130dB.Bilen luft horn er drevet med det samme.Udstyret med en luft indtag protection system, sikker og effektiv.

Nem at Installere: sneglen horn er nem at installere og kan installeres med bare én skrue.Det er let at bære, uden aldring og kontakt.

Universal Motorcykel Horn: Dette snegl el-air horn er ideel for de fleste 12V spænding køretøjer.Og det er egnet for de fleste 12V spænding biler, lastbiler, busser og motorcykler.

God Service: Vi giver dig den bedste kundeservice.Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, så kontakt os og vi vil give dig en tilfredsstillende løsning for at give dig en god shopping oplevelse.

Specifikationer:

Navn: Horn

Vægt: ca 240g

Materiale: teknisk plast (ABS)

Spænding: 12V

Nominel effekt: 30W

Frekvensområde: 510Hz

Lyd loudness: 130dB (decibel)

Brug modeller: bil, motorcykel, lastbil, SUV, lastbil, bus og båd

Packing Liste:

1 x Horn

Tilføj en anmeldelse af varen

1 2 3 4 5

Anmeldelser