Smuk krystal udskæringer naturlige hånd-udskåret labradorit sten ugle halskæde mode smykker gaver 1stk

kr91.91 kr78.11

Tags: motor 220 18 v, peep toe denim, forbes 30 2017, skole taske gud, pop indsamling, ring p sæt, lpc10 øretelefon, ps4 tilfælde 2ct2e, pepperone baby.

SKU : w820 Kategori:Pynt
Del:
Beskrivelse

  • Tema: Dyr
  • Regional Funktion: Europa
  • Stil: feng shui
  • Materiale: Crystal
  • Mærke: LWJTS

1stk Smuk krystal udskæringer naturlige hånd-udskåret labradorit sten ugle halskæde mode smykker gaver

størrelse:35-40mm Bemærk: 1.Der er andre mulige mineraler,små gruber, eller sprækker i det på grund af naturlig sten.Du vil få et lignende billede. 2.bemærk venligst, at størrelsen og farven kan være mindre unøjagtige på grund af forskellige partier af produkter, håber du kunne forstå.Tak

Disse krystaller er naturligt dannet, og derfor kan have nogle naturlige ufuldkommenheder.Dette betyder også, at hver crystal vi sælger, er helt unik, og så kan afvige fra de viste billeder lidt.Hvis du kan huske dette, bedes du kontakte os, før du køber.Mange tak for dit samarbejde.) Funktion: 100% Brand nye.Smuk og god til at se.Diverse væltede sten i blandede størrelser og form.Alle stenene er unikke og vil variere fra det viste på billedet.Det er et godt hjem dekoration og gøre dit hjem smukkere.Det er i sandhed en unik repræsentation af naturen.Velegnet til dekoration af urtepotter, et akvarium og demagnetizing.Bemærk: 1.Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke. 2.Tillad lille afvigelse for måling af data. 3.Lad 0.1-0.5 cm fejl.

Tilføj en anmeldelse af varen

1 2 3 4 5

Anmeldelser