LIUHUO kunstskøjteløb bukser, Jakker Sæt Blå Piger Børn Ydeevne Slid Kvinder, Skiløb, skøjteløb bukser til træning

kr803.07 kr409.57

Tags: seba høj skate, denim jakke kvinder, kort ice skate, kunstskøjteløb skate, airpod samsung, ice skate, ch ice skater, fisk logo, crash skøjteløb bukser, skøjteløb kostumer.

SKU : w953 Kategori:engros
Del:
Beskrivelse

 • Køn: Piger
 • Materiale: Spandex
 • Model-Nummer: BS01
 • Mærke: LIUHUO
 • Dans Type: Ballroom

Størrelse chart

Den foreslåede alder og højde er kun til reference.Hvis din måling er flydende mellem to størrelser, anbefaler, at du vælger den større størrelse. (Målinger er vist i skemaet henvises til punkt målinger, ikke i kroppen.)

Fleksibel tilpasning Mix

Tilpas farver,størrelser ordrer er understøttet.

100% Spandex 1.Perfekt Til Konkurrence & Praksis--Vi vælger den højeste kvalitet spandex, åndbar, blød og fleksibel.Designet med en fingerspids ærmer, denne rytmisk gymnastik trikot er perfekt til praksis, og konkurrencen på ethvert tidspunkt.I mellemtiden,skøjteløb nederdel i mesh har en touch af fylde og selv hemline for et elegant look. 2.Altid En Egnet For Dig-- Tre-dimensionelle cut og hånd-syet, vi prøver at gøre hver kjole perfekt i alle detaljer.Det er bedre, hvis du kan sende os dine målinger som bust,wais,højde,hofter, når du bestiller en kjole, så vi kan lave en præcis størrelse for dig . 3.Økonomisk Overkommelig For Alle Aldre. -- Hele størrelser er til rådighed.Her er 10 størrelser at vælge imellem.Vi vil tilbyde den korrekte størrelse i henhold til dine behov.Uanset om du er en sød pige eller en smuk dame, der er en størrelse for dig. 4.Custom Design Service--Vi vil hjælpe dig med at oprette din næste tøjet!Vores Custom-Design, der vil give dig den skating tøj, du har altid ønsket.Behøver kun at give os relevante data. 5.Hånd-Vask er Nødvendig--Vores hånd-syet trikot kostume bruge blødt stof og hånd-beaded,så maskinvask er forbudt.Du vaske det i hånden og tørre naturligt.Kontakt os, når du har brug for, er vi altid klar til at betjene dig .

Tror ikke to Gange I De Følgende Situationer: 1.Velkommen til at kontakte os, hvis du kan lide vores produkter, vil vi sende dig oplysninger, når vi har modtaget din forespørgsel. 2. Velkommen til at kontakte os, hvis du kan lide vores design, men ikke de farver, farven er foranderlig, som du kan lide! 3. Velkommen til at kontakte os, hvis du kan lide vores produkter, men ønsker at gøre en lille forandring, kan vi lave en ny prøve, som du anmoder om! 4. Velkommen til at kontakte os, hvis du kan lide vores produkter, men ønsker at have dem på dit eget mærke.Både OEM-og ODM er velkommen! 5. Velkommen til at kontakte os, hvis du har dit eget design&brand.Vores fabrik vil gerne producere de prøver for din henvisning!Vi håber at kunne gøre et langsigtet samarbejde! 6. Velkommen til at kontakte os, hvis nogen detaljer/pris gjort dig forvirret.Send os din forespørgsel til at bede for den bedste service og pris!

Tilføj en anmeldelse af varen

1 2 3 4 5

Anmeldelser
 • Rcringor  — 

  Clothes is warm and the size the cursor one small living back in order.

 • Traki Kutus  — 

  Wow thanks for the amazing ice skating outfit thank you it’s beautiful on my daughter