Hvordan udføres en Dinitrol Behandling?

-når kvalitet er afgørende

Adskillelse:

Diverse beklædninger, dækplader, inderskærme, lyddæmpende og fugtsugende svampe o.l. afmonteres og nødvendige huller bores. Alt sammen udfra det specifikke sprøjteskema på den enkelte bilmodel.

Vask & afrensning:

Undervognen højtryksrenses for salt og snavs med varmt vand. Løs belægning såsom PVC, gummihud, rustflager o.l. afskrabes. Vognbunden kontrolleres for alvorlige rustangreb.

Tørring:

Bilen sættes til tørring.

Behandling:

Over-og undervogn behandles ud fra professionelle sprøjteskemaer med et tyndt fugtfortrængende og penetrerende produkt (døre, klapper, skærme, motorrum, paneler, vanger, vognbund, hjulkasser osv.). Herefter behandles den udvendige vognbund med et lyddæmpende slidlagsprodukt.

Montering:

Diverse beklædninger, dækplader, inderskærme og lyddæmpende svampe monteres igen, og huller forsegles og proppes. Bilen klargøres og vaskes udvendig før aflevering.

Spøjteskemaer

Dinitrol udarbejder præcise og professionelle sprøjteskemaer til hvert enkelt mærke og model. Dette sikre at rustbeskyttelsen udføres nøjagtigt og skjulte hulrum behandles.

Sikkerhed og rustreparationer

Rust kan på sigt mindske sikkerheden i din bil i form af gennemtæret dele som bremserør, stødabsorberingsbjælker for og bag, døre og beskyttelses stolper, fjedertårne mm. Det er ikke alle rustskader som opdages når bilen er til service eller syn, men som kan have store konsekvenser. En Dinitrol rustbeskyttelse sikre din bil og mindsker udgifterne til rustreparation som ofte kan løbe op i mange tusind kroner.

Hvis du vil undgå problemer med rust i din bil, anbefaler vi en professionel Dinitrol behandling så tideligt som muligt og gerne fra ny.

– Det er aldrig for tidligt og sjældent for sent.

Dinitrol anbefaler at bilens rustbeskyttelse kontrolleres og opdateres hvert andet år for at sikre bilen mod rustangreb.

Dinitrol tilbyder også en Garanti mod bilrust med optil 30 års garanti. Læs mere her!